Våre egne varer

I 2015 startet vi å bake egne søtsaker, kaker og konditorivarer. Alt er håndlaget fra vårt eget kjøkken i på Jernbanen.

EGET BAKERI. Hvis du spiser en blings, en bolle, en snurrings eller et rundstykke hos oss, da snakker vi kortreist mat: I 2016 åpent vi nemlig bakeri på bare barista jernbanen. Alle bakervarer du finner i Øvregate, lages i bakeriet på Jernbanen!

Den hyggelige kaffebaren

I Øvre Langgate 44, eller Øvregate som vi kaller det, finner du bare barista kaffebar. Vi serverer enkle lunsjretter, egne konditorvarer og bakevarer fra vårt eget bakeri. Men selvsagt er det kaffe som står i sentrum.

Vi brygger kaffe på nær sagt alle måter. Vil du ha en ren dobbel espresso? En egen type latté? Eller perfekt brygget dagens kaffe? Har du lyst på en fruktig kaffe med mye fylde? Eller en mørk type med nyanser av sjokolade? Vi ordner. Råvarene våre kommer fra en av Norges beste leverandører, Solberg & Hansen. Om kaffen brygges på drypp, med aeropress, håndlaget, eller fra espressomaskin; For oss er kaffen hellig.

Kanskje du vil ha med deg kaffen hjem? Du kan også ta med deg kaffeopplevelsen hjem. Vi har kaffebønner i løs vekt og kverner kaffen slik du vil ha den!

Selvsagt har vi også et enormt utvalg te fra Solberg & Hansen. Vi legger sjela vår i å brygge den perfekte koppen te til deg.

Bakgården vår er vi stolt av. Der sitter du beskyttet mot vær og vind, varmet av solen, akkompagnert av småfugler. Rundt lunsjtider kan det være lurt å komme tidlig: Bakgården fyller seg fort opp. Er det ikke ledig, stikk oppom Haugar eller ta turen til Jernbanen!

Finner du ikke plass i kaffebaren eller bakgården, har vi koselige lokaler i det lille huset: Ut døra til bakgården, inn til høyre. Der er det hyggelige sofagrupper og småbord og god plass til deg og vennene dine. Ta gjerne med deg en bok, eller bruk det lille huset som kontor! Vi har selvfølgelig gratis trådløst internett!

Den beste starten på dagen

Hva er vel bedre enn duften av fersk, håndlaget kaffe om morgenen? På bare barista Jernbanen lager vi morgenkaffen for deg, vi baker frokostbrødet og smører matpakka for deg. Så slipper du å stresse med det før du skal på jobb!

Vi åpner grytidlig slik at du som skal med toget, får med deg den viktige kaffekoppen. Og vi er åpne når du kommer hjem etter jobben og trenger en rask matbit eller vil ta med en fersk kopp kaffe til kona.

Er du glad i ferske bakevarer? Det har vi hele dagen fra vært eget bakeri – bakeriet holder faktisk til på Jernbanen.

Stikk innom og kjenn duften av perfekt brygget kaffe og ferske bakevarer!

Haugar - Café & konferanse

På Haugar går kulturelle og kulinariske opplevelser hånd i hånd mens du nyter håndverksbakst, småretter, supper og salater – og selvfølgelig kjent kaffekvalitet.

Haugar er også et velegnet møtested for større grupper og organisasjoner og påfyll gjennom kunstopplevelser som ønsker inspirasjon gjennom kunstopplevelser, mat og sosialt samvær.

Mer om Haugar.com

Eget bakeri

I 2016 startet vi bakeri. Bakeren vår tar seg av alle bakervarer for bare baristas avdelinger på Haugar, i Øvregate og på Jernbanen.
Alt brød, alle rundstykker, boller, skolebrød og snurringser du finner hos oss, er laget av oss.
Mer kortreist blir det ikke.

Kaffen på Jernbanen er den samme kvaliteten som du kjenner den fra Øvregate og Haugar. Vi bruker en av Norges beste leverandører på kaffe, Solberg & Hansen. Derfor garanterer vi at kaffebønnene våre er blant det beste du får tak her til lands.

Vi brygger kaffe for hånd, etter dine ønsker. Espresso, americano, latte eller fersk, svart dagens kaffe? Helt opp til deg! Vi sørger for at den er brygget etter alle kunstens regler. Kaffe, det kan vi.

Haugar: Rom 110 - til leie

Vi kaller det bare Rom 110! Der kan vi holde fest for deg. Eller kanskje du vil leie det for å holde et litt alternativt lunsjmøte på jobben? Skal du holde foredrag? Konfirmasjoner, bryllup, 40-årslag? Uansett, vi tar deg i mot, uansett hva du har lyst til. Og vi ordner mat, drikke og servering.