bare barista øvregate


DEN HYGGELIGE KAFFEBAREN

I Øvre Langgate 44, eller Øvregate som vi kaller det, finner du bare barista kaffebar. Vi serverer enkle lunsjretter, egne konditorvarer og bakevarer fra vårt eget bakeri. Men selvsagt er det kaffe som står i sentrum:

Vi brygger kaffe på nær sagt alle måter. Vil du ha en ren dobbel espresso? En egen type latté? Eller perfekt brygget dagens kaffe? Har du lyst på en fruktig kaffe med mye fylde? Eller en mørk type med nyanser av sjokolade? Vi ordner. Råvarene våre kommer fra en av Norges beste leverandører, Solberg & Hansen. Om kaffen brygges på drypp, med aeropress, håndlaget, eller fra espressomaskin; For oss er kaffen hellig.

Kanskje du vil ha med deg kaffen hjem? Du kan også ta med deg kaffeopplevelsen hjem. Vi har kaffebønner i løs vekt og kverner kaffen slik du vil ha den!

Selvsagt har vi også et enormt utvalg te fra Solberg & Hansen. Vi legger sjela vår i å brygge den perfekte koppen te til deg.

Bakgården vår er vi stolt av. Der sitter du beskyttet mot vær og vind, varmet av solen, akkompagnert av småfugler. Rundt lunsjtider kan det være lurt å komme tidlig: Bakgården fyller seg fort opp. Er det ikke ledig, stikk oppom Haugar eller ta turen til Jernbanen!

Finner du ikke plass i kaffebaren eller bakgården, har vi koselige lokaler i det lille huset: Ut døra til bakgården, inn til høyre. Der er det hyggelige sofagrupper og småbord og god plass til deg og vennene dine. Ta gjerne med deg en bok, eller bruk det lille huset som kontor! Vi har selvfølgelig gratis trådløst internett!

VÅRE EGNE VARER

I 2015 startet vi å bake egne søtsaker, kaker og konditorivarer. Alt er håndlaget fra vårt eget kjøkken i på Jernbanen.

EGET BAKERI. Hvis du spiser en blings, en bolle, en snurrings eller et rundstykke hos oss, da snakker vi kortreist mat: I 2016 åpent vi nemlig bakeri på bare barista jernbanen. Alle bakervarer du finner i Øvregate, lages i bakeriet på Jernbanen!