bare barista kontoret


KONTORET MED BYENS BESTE KAFFE!

I Øvre Langgate 44, eller Øvregate som vi kaller det, finner du bare barista kaffebar. Vi serverer enkle lunsjretter, egne konditorvarer og bakevarer fra vårt eget bakeri. Men selvsagt er det kaffe som står i sentrum.

Det er det også i våre nye kontorplasser, vi har enkelt og greit kalt det “kontoret”. I kontoret kan du leie deg plass for en dag, en uke eller en måned. Og du er rett over kaffebaren. Selvsagt er det gratis kaffe, kanskje byens beste, og vi gir deg gjerne et gratis kurs i kaffebrygging, hvis du vil. Eller du kan lage kaffen selv, vi sørger for at det beste kaffebryggerutstyret alltid er tilgjengelig for deg når du er på kontoret! Hvis du synes det er masete, er det bare å stikke ned i kaffebaren og hente seg en kopp ferskbrygget kaffe!

I kontoret har du utsikt til den hyggelig bakgården, du er midt i hjertet av Tønsberg og vi har rimelig leiepriser. Vi har selvfølgelig gratis trådløst internett og trenger du mer plass, kan du leie sidelokalet innenfor kontoret. Det passer til møter, arrangementer på kvelden og mye mye mer.

bare barista KONTORET from bare barista on Vimeo.


HVA DET KOSTER Å LEIE KONTORET?

Å leie kontorplass i over bare barista kaffebar er rimelig. Tenk på det: For en måned koster det bare 2000 kroner – og det inkluderer gratis kaffe! Prøv å finne kontorplass til den prisen i Tønsberg sentrum!

Som du sikkert vet, serverer vi enkle lunsjretter, egne konditorvarer og bakevarer fra vårt eget bakeri. Det får du til spesialpirs når du leier kontorplass hos oss.

Leiepriser:
1 dag: 200 kroner
1 uke: 800 kroner
1 måned: 2000 kroner

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe mer!