Jernbanen

bare barista jernbanen

 


DEN BESTE STARTEN PÅ DAGEN

Hva er vel bedre enn duften av fersk, håndlaget kaffe om morgenen? På bare barista Jernbanen lager vi morgenkaffen for deg, vi baker frokostbrødet og smører matpakka for deg. Så slipper du å stresse med det før du skal på jobb!

Vi åpner grytidlig slik at du som skal med toget, får med deg den viktige kaffekoppen. Og vi er åpne når du kommer hjem etter jobben og trenger en rask matbit eller vil ta med en fersk kopp kaffe til kona.

Er du glad i ferske bakevarer? Det har vi hele dagen fra vært eget bakeri – bakeriet holder faktisk til på Jernbanen.

Stikk innom og kjenn duften av perfekt brygget kaffe og ferske bakevarer!


BOLLER LUKTER BEST NÅR DE ER FERSKE

I 2016 startet vi bakeri. Bakeren vår tar seg av alle bakervarer for bare baristas avdelinger på Haugar, i Øvregate og på Jernbanen.
Alt brød, alle rundstykker, boller, skolebrød og snurringser du finner hos oss, er laget av oss.
Mer kortreist blir det ikke.

Kaffen på Jernbanen er den samme kvaliteten som du kjenner den fra Øvregate og Haugar. Vi bruker en av Norges beste leverandører på kaffe, Solberg & Hansen. Derfor garanterer vi at kaffebønnene våre er blant det beste du får tak her til lands.

Vi brygger kaffe for hånd, etter dine ønsker. Espresso, americano, latte eller fersk, svart dagens kaffe? Helt opp til deg! Vi sørger for at den er brygget etter alle kunstens regler. Kaffe, det kan vi.