I februar 2016 åpnet vi bare barista hos Haugar Vestfold kunstmuseum. Etter en intens periode med oppussing i samarbeid med Haugars folk, endte lokalet som et moderne, lyst og ekslusivt rom i nordisk stil. Vi er veldig stolte!

I den gamle, ærverdige bygningen på toppen av Møllebakken har vi i tillegg til café-lokaler også et utleielokale, Rom 110, til selskaper: Konfirmasjoner, middager, store lunsjer, fester, foredrag eller hva du måtte ønske. Det er bare å ta kontakt hvis du vil leie rom 110!

Utover i 2016 skal vi også ha utvidede åpningstider. Det betyr at det kommer til å bli arrangementer på kvelden. Vi er åpne for nær sagt alt: Matkvelder, konserter, foredrag, foreningsmøter, kurs … bare ta kontakt hvis du vil leie. Vi kan ordne med mat og drikke også!

Kaffen på Haugar er av den samme, kjente kvaliteten som i Øvregate og på Jernbanen. Kaffe tøyser vi ikke med … Du får latte, espresso, amerikano, svart dagens kaffe, eller hva du ønsker!

bare barista Haugar er den eneste av bare barista-avdelingeen som har utvidet matservering. Vi serverer lunsjretter lik de i Øvregate, men har også enkle varmretter – og skjenkebevilling. Selvsagt har vi konditorvarer fra vår egen konditor, Aleksander + bakervarer fra vårt eget bakeri.

Haugar er åpent hverdager fra klokken 11.00 til 17.00. Og fra klokken 12.00 til 17.00 i helgene.

 

bare barista Haugar

bare barista på Haugar